Hotel Riviera Suit, Antalija








Antalija se nalazi u podnožju planine Taurus, čiji preko 3.000 metara visoki vrhovi već na prvi pogled impresioniraju posetioce. Ovaj grad i njegova okolina bogate istorije i kulture koju je obeležilo prisustvo Rimljana, Vizantije i Seldžuka, gde je rođen i najpoznatiji stanovnik ove regije - Sveti Nikola, peščane plaže i toplo, čisto more, predstavljaju jedan od vodećih centara turizma na mediteranskoj obali.

Oštri kontrasti, senoviti, palmama oivičeni bulevari, slikoviti stari grad Kaleiči, sa krivudavim uskim ulicama u kome stare drvene kućice dodiruju gradske zidine, elegantni minaret Yivli Minareli džamije iz trinaestog veka, jedna od najlepših marina Sredozemlja, predstavljaju pravu atrakciju za turiste. Gde se još možete kupati u toplom moru i gledati u snežne vrhove planine Taurus, kao u Antaliji do pred kraj proleća. Obala u Antaliji je raznovrsna-u centru stenovita, a ka obodima grada pružaju se dve divne, široke peščane plaže: Konyaalti u zapadnom i Lara u istočnom delu. Na Konyaalti plaži nalazi se izuzetno popularni "Beach Park", čiji se preko dana atraktivni kafići noću pretvaraju u diskoteke.

Osim sadržaja karakterističnih za mediteranske gradove, Antalija nudi i brojne noćne klubove, šoping u velikim tržnim centrima i sve ono što su prednosti dvomilionske metropole. Hoteli nisu u urbanom jezgru, ali su odlično povezani dolmušima, pa se do centra stiže za par minuta. Nalazi se na samom početku najlepše plaže u Antaliji - Konjalti, od koje ga deli ulica. U odnosu na druge hotele ga izdvajaju izuzetno prostrane i kvalitetno uređene sobe - apartmani i izvanredna lokacija [u neposrednoj blizini "Beach Parka", 500 metara od velikog tržnog centra "Migros" i oko kilometar od centra].

Apartmani su izuzetno prostrani - sastoje od jedne velike dnevne sobe, trpezarije i dve spavaće sobe, imaju dva klima uređaja, veliki balkon, televizor, sef [uz doplatu], mini bar i telefon.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768
 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz