Hotel Titanic, Antalija






Antalija se nalazi u podnožju planine Taurus, čiji preko 3.000 metara visoki vrhovi već na prvi pogled impresioniraju posetioce. Ovaj grad i njegova okolina bogate istorije i kulture koju je obeležilo prisustvo Rimljana, Vizantije i Seldžuka, gde je rođen i najpoznatiji stanovnik ove regije - Sveti Nikola, peščane plaže i toplo, čisto more, predstavljaju jedan od vodećih centara turizma na mediteranskoj obali.

Oštri kontrasti, senoviti, palmama oivičeni bulevari, slikoviti stari grad Kaleiči, sa krivudavim uskim ulicama u kome stare drvene kućice dodiruju gradske zidine, elegantni minaret Yivli Minareli džamije iz trinaestog veka, jedna od najlepših marina Sredozemlja, predstavljaju pravu atrakciju za turiste. Gde se još možete kupati u toplom moru i gledati u snežne vrhove planine Taurus, kao u Antaliji do pred kraj proleća. Obala u Antaliji je raznovrsna-u centru stenovita, a ka obodima grada pružaju se dve divne, široke peščane plaže: Konyaalti u zapadnom i Lara u istočnom delu. Na Konyaalti plaži nalazi se izuzetno popularni "Beach Park", čiji se preko dana atraktivni kafići noću pretvaraju u diskoteke.

Osim sadržaja karakterističnih za mediteranske gradove, Antalija nudi i brojne noćne klubove, šoping u velikim tržnim centrima i sve ono što su prednosti dvomilionske metropole. Hoteli nisu u urbanom jezgru, ali su odlično povezani dolmušima, pa se do centra stiže za par minuta. Hotel Titanic se nalazi na peščanoj plaži Lara, 15km udaljen od centra Antalije. Otvoren je 2003. godine i interesantnog je arhitektonskog rešenja - zgrada je sazidana po ugledu na čuveni brod Titanik i okružena je bazenima sa tri strane. Sastoji se od osmospratne glavne zgrade i vila koje je okružuju.

Usluga je na bazi ultra all inclusive što podrazumeva: Doručak, ručak, večeru, dečiji meni za večeru, brojne užine tokom celog dana [do 07:00h ujutro do 1:00h posle ponoći], a la kart restoran sa turskim i morskim specijalitetima [19:30h - 23:30h] i Italijanskim specijalitetima [19:30h - 20:30h], domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Gostima je na raspolaganju veliki broj restorana: glavni restoran, restoran sa Italijanskom i turskom kuhinjom, restoran sa morskim specijalitetima, više barova među kojima bar na plaži i uz bazene. Rezervacije su za sve a la carte restorane su obavezne.

U okviru hotela su:
- zatvoreni i otvoreni bazen,
- dečiji zatvoreni i otvoreni bazen,
- olimpijski bazen, đakuzi i fitnes centar,
- dečiji zabavni park,
- tursko kupatilo, sauna i aerobik,
- tereni za košarku, odbojku i tenis,
- disko klub... Korišćenje navedenih aktivnosti je besplatno.

Dodatno se naplaćuju:
- neka uvozna pića,
- room servis,
- korišćenje interneta,
- iznajmljivanje opreme za tenis,
- kuglana,
- korišćenje masaže i drugih usluga salona lepote.

Sobe su uređene u stilu brodskih kabina, opremljene su klima uređajem, satelitskom TV, mini barom, sefom, balkonom i kupatilom sa fenom. Sobe su prostrane i svaka ima poseban deo sa sofom za sedenje.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768
 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz