Renaissance Beach Resort & Spa, Antalija
Ovaj ekskluzivni hotel iz američkog lanca Marriott, nagrađivan godinama kao najbolji hotel u domenu usluge i odnosa prema gostima, nalazi se u Beldibiju, između Kemera [18km] i Antalije [29km]. Luksuz i elegancija, prelepa priroda i more, osnovne su odlike ovog hotela. Hotel je lociran u fantastičnom prostranom parku punom bogate vegetaciji kemerske rivijere, cveća, borovine, hladovine u kojem su veoma pažljivo postavljeni brojni sadržaji kojima hotel raspolaže.

Smešten između zelenih planina u zaleđu i prelepog plavog mora, ovaj hotel Vas poziva na uživanje. Plaža je šljunkovita, a za goste hotela su obezbeđene besplatne ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri. Za decu je obezbeđen akva park sa tri tobogana, dečije igralište inspirisano stripom i filmom Asterix i Obelix, sa kućicama na drvetu, ljuljaškama, penjalicama, dečiji bife u Garden House restoranu, sladoled, igre u bazenu, amfiteatar i mini disko.

Usluga u hotelu je ultra all inclusive i uključuje:
- Doručak i kasni Doručak [uključen svež sok od pomoranže], ručak, tea - time [čaj, kafa i kolači], sveže voće i roštilj u vrtu, večera, a'la carte restorani [italijanski, riblji, kineski i turski] - bez ograničenja, samo je potrebna rezervacija jedan dan unapred,
- sladoled,
- ponoćne užine,
- sobna usluga od 02:00h do 07:00h,
- mini bar [obnavlja se svaki dan osvežavajućim pićima, pivom i vodom],
- sva alkoholna i bezalkoholna pića domaća i uvozna u restoranima i barovima, osim luksuznih pića.

Od aktivnosti u cenu su uključeni:
- hamam, sauna, fitnes centar,
- igraonica,
- teniski tereni,
- sportovi na vodi bez upotrebe motora,
- šou programi, živa muzika, diskoteka na otvorenom.

Sobe su veoma prostrane [39 m²], potpuno renovirane i luksuzno opremljene. Sve su klimatizovane, imaju mini bar, sef, balkon, televizor sa satelitskim kanalima telefon i priključak za internet. U lobiju je wireless internet.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768
 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz