Admiral Resort, Antalija






Nov i moderan hotel, nalazi se 80km istočno od Antalije. Od aerodroma se stiže veoma brzo jer su povezani auto putem. Ima jednu od najlepših plaža u regiji. Plaža je šljunkovito peščana, a more izuzetno čisto i savršeno plave boje. Na plaži je i beach bar sa pićem i užinama, centar za sportove na vodi i teren za odbojku na plazi. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste.

Između plaže i hotela prolazi put, ispod kojeg vodi prolaz, pa se na plažu izlazi direktno sa bazena. Hotel je luksuzan, sve u njemu je izuzetno dobro održavano i čisto, a posebna pažnja je obraćena na uslugu i hranu u restoranima. Akva park je odlično koncipiran. Ima deset tobogana podeljenih u tri dela: četiri velika tobogana za odrasle i veću decu, tri srednja i tri sasvim mala koja kreću iz brodića u bazenu za decu.

Od sadržaja za decu, tu su jos i: mini klub [za decu do 12 godina], junior klub [od 13 - 16 godina], dva dečija bazena [od čega jedan unutrasnji], dečije igralište, restoran, bioskop i video igre. Osim aktivnosti na plaži i bazenima, za zabavu su predviđeni i šou programi, diskoteka, bioskop, kuglana sa četiri trake, bilijar, igraonica sa video igrama, stoni tenis, stoni fudbal, internet kafe, teniski tereni i šoping centar u prizemlju hotela.

Usluga je na bazi all inclusive - a i uključuje:
internacionalnu kuhinju u glavnom restoranu [Doručak, ručak i večera - sve švedski sto],

Usluge u a'la carte restoranima:
- turski, Italijanski, meksički i restoran sa morskim plodovima [jednom za vreme boravka],
- poseban bife za decu za ručak u glavnom restoranu, sladoled, razne užine, čaj i kolači, - ponoćna supa,
- sva alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje.

Posebno se plaćaju:
- sef,
- kuglanje, bilijar, play station, internet, oprema i osvetljenje za tenis,
- sportovi na vodi, spa centar, kozmetički salon i masaža,
- sva uvozna pića,
- sveže ceđeni sokovi,
- turska kafa i espresso,
- piće u diskoteci,
- sve usluge posle 01:00h i
- sobna usluga.

Sve sobe imaju tepih, balkon, klimatizovane su, imaju sef [plaća se], satelitsku televiziju, mini bar [puni se jednom, na dan dolaska] i telefon, dok sva kupatila imaju telefon, kadu i fen. Jedan deo soba su porodične sobe [dupleksi], koje se sastoje od dve sobe - jedna iznad druge. U jednoj je francuski krevet i sofa, u drugoj dva razdvojena kreveta, pa se u porodičnu sobu moze smestiti do pet osoba.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768
 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz